Vad ska jag skriva om?

Grundtanken är att jag ska skriva om sånt som ligger i linje med mitt forskningsintresse. T ex skulle jag mycket gärna vilja skriva om den ekonomiska krisen. Vad är det egentligen som pågår? Här anser jag mig ha en hel del att komma med utifrån kunskaper som finns redovisade i t ex boken “Kapital”. Det kan bli lite längre inlägg eller också helt kort nån tanke som jag vill skriva om. Jag skulle också gärna vilja skriva om sånt som jag läser. Eller det jag har hört på TV. Eller något som jag har varit med om. Den gemensamma nämnaren ska vara att det ligger i linje med mitt forskningsintresse. Och därför ser jag det också som att bloggandet ska bidra till utvecklingen av min forskning. Kanske kan det som jag skriver utvecklas till en artikel, särskilt om jag får hjälp med kommentarer. Jag tänker mig också att utvecklade versioner av det som jag skriver ska kunna skrivas in i andra delar av hemsidan.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *